lördag 18 maj 2013

Fladdermus utanför sovrumsfönstret.........

God kväll............nu var det länge sedan som jag skrev här på min blogg. Nu när vädret har varit så fint så har jag inte haft någon lust att sitta vid datorn. Har gjort andra trevliga saker och en del mindre trevliga. Det mindre trevliga var det när jag upptäckte att en fladdermus hade satt sig utanför vårt sovrumsfönster. Det var häromdagen när jag låg i sängen då upptäckte jag något som satt på väggen utanför fönstret, först trodde jag att det var en väldigt stor insekt. Men vid närmare inspektion så såg jag att det var en fladdermus som hade satt sig där för att sova, det var ju inte så trevlig som sagt. Vad gör man,  jo  jag stängde sovrumsfönstret  för in vill man ju inte ha den. Från det ena till det andra, har också varit en sväng på Dollar Store  och handlade en del fina grejer, de hade fått in en väldigt massa fint det ända som hindrar en från att shoppa loss totalt är ju plånboken.


Här är fladdermusen jag talade om, har inte sett en sådan sen jag var liten tror jag det är väldigt länge sen i alla fall.




Det här fick följa med hem från Dollar Store,  fina plåtaskar hade de fått in med olika motiv jag fastnade för dessa med sovande barn på det syns lite dåligt här. Men en trevlig tripp blev det dit och lite nytt till hemmet fick jag med hem.
Nu önskar jag er en trevlig fortsatt helg och hoppas att Sverige vinner Mellon ikväll.
Kramar
Lena



onsdag 8 maj 2013

Hjärtan i tyg..............

God kväll...............här hemma håller jag fortfarande på och syr. Men nu har jag övergått till att sy små söta hjärtan i tyg. Det är så roligt att dekorera dem med olika vackra band, rosetter och gamla spetsar som man har hemma. Har sytt minst tjugo stycken sen igår, det är så svårt att slita sig när det är något som är roligt. Men nu får jag ta och ge mig med att sy för jag har fått så ont i min nacke, får ju skylla mig själv när jag envisas med att sitta böjd över symaskinen i flera timmar i sträck.




Här är de omtalade hjärtana som har gjort att jag har fått nackspärr. Men som sagt jag får ju skylla mig själv, när jag sitter böjd med nacken i flera timmar i sträck utan någon paus. Men jag får väl värma en handduk och linda den om nacken så kanske det lindrar lite. Ha en bra kväll alla ni som är inne och kikar här på min blogg.
Kramar
 Lena

måndag 6 maj 2013

Solsken och varmt..............

God kväll..............vilka underbara dagar vi haft, sol och varmt har det varit ute. Idag har jag och sönerna varit på promenad med hunden i det soliga och varma vädret. Det är nästan så varmt att man skulle kunna ta på sig sommardressen, såg att det var flera ute som har börjat att ha shorts på sig. Men jag tycker att det får vänta ett tag till innan man tar på sig sommarkläder. Mina frön jag sådde förra månaden har vuxit en hel del, det går fort nu. Men dom får stå i mina fönster inne ett tag till, de får allt bli lite stadigare innan dom får komma ut på min balkong. Jag har sytt en hel del, igår sydde jag nya köksgardiner av gamla lakan som jag hade hemma. Gjorde också överdrag av två gamla örngott som säkert är från fyrtiotalet, de fick schablontryck och fick sedan pryda vår säng. Tänk vad billigt det blir när man återanvänder sådant man har hemma. Kostade mig inte en krona och då fick jag nya köksgardiner och två prydnadskuddar till sovrummet.



 Här är gardiner och kudde som jag sytt i helgen. Inte så bra bilder på gardinerna men ni ser ju på ett ungefär hur de ser ut. Blev väldigt nöjd med dom i alla fall.

Mina frön har börjat växa sig stora, tänk att det ska bli blommor av dessa så småningom svårt att tro.
Nu får ni ha det så bra i sommar vädret.
Kramar
Lena

 

torsdag 2 maj 2013

Systuga var det här...........

God kväll...............här sys det lampskärmar för fullt, det är så himla kul att sy. Tur är väl det för jag behöver få ihop ett antal lampskärmar. Har också tagit vara på det fina vädret vi har haft i dag, det går ju inte ann att sitta inne när vädret har varit och är så fint. Gick en rejäl promenad i skogen med the dog måste ju ta vara på det fina vårvädret man vet ju aldrig när det slår om.

Här kommer en bild på lampskärmen jag har sytt i dag, ett schablon tryck i vitt fick det bli på den också. Nu får ni ha en skön helg och hoppas att vädret håller i sig.
Kramar
Lena