söndag 17 februari 2013

Målat om burkar.........

God förmiddag..................helgen har bara flugit i väg dom går så himla fort. Ny vecka igen vi får se vad den har att erbjuda.Har målat en burk till, en som jag hittade i skåpet, med lite vitfärg och dekoration så blev den som ny.Tänkte att jag ska visa den också visade en i förra inlägget, lite tjatigt kanske men den här blev så gullig.........måste bara visa den också.Här kommer en bild.



Här kommer lite bilder på burkarna jag gjort.........har dem på hyllan i köket. En glimt från köket slank med också katten var tydligen med på bilden såg inte det förrens nu. Ha en skön söndag, kram Lena.

torsdag 14 februari 2013

Tvätt och pyssel dag........


God kväll............här har det tvättats kläder och pysslats både med det ena och det andra. Har gjort rent på mina hyllor i köket det behövdes kan jag lova. Så nu är det så rent och fint passade på att göra om lite på dom också, fick hjälp av dottern. Har också fått dille på att måla om gamla plåtburka och dekorera dom med bokmärken och annat fint som passar att ha på dem. Här kommer lite bilder på en utav burkarna som är färdig.

                                                     
                                                  Så här blev min burk..................



Så här blev det på mina hyllor i köket, dammfria och lite om pysslade det känns som om allt blir nytt i och med att man gör om lite på dom.
Kram, Lena ha en bra kväll




                                                     



tisdag 12 februari 2013

Har tillverkat ljusstakar............

God kväll.............här snöar det när ska vintern ta slut.Har pysslat här hemma med att tillverka ljusstakar, av gamla kaffekoppar jag hade stående i skåpet. Tänkte, varför inte göra något av dessa gamla kaffekoppar, fick detta tips från nya numret av Älskade hem som kom i brevlådan i dag. Visar här lite bilder på dessa fina ljusstakar.



Så här blev resultatet, dom står för närvarande på bänken i hallen........vet inte riktigt var jag ska placera dom än. De får väl stå där tills jag kommer på vart jag ska ha dom. Ha en bra kväll, kram Lena.


lördag 9 februari 2013

Så här blev mina ägg...........

God kväll.............här snöar det för fullt vintern hänger i. Våren lär man nog få vänta på vi är ju bara i Februari, det är bara att gilla läget. Tänkte visa mina ägg.........hur det färdiga resultatet blev. Blev faktiskt väldigt nöjd med dem...........har målat dom och dekorerat med änglar, rosor och snören.





Här har jag lite bilder på dem blev väldigt nöjd med dom till slut. För när man gör papper mage så tar det ett tag innan man får till formen på dom det ska ju till ett par lager papper


Jag la ett av äggen på en silverbricka som jag har på köksbordet, blev dekorativt tycker jag tillsammans med ljus och lite annan dekoration.
Kram,Lena ha en bra Lördags kväll.

onsdag 6 februari 2013

Pyssel på gång.............

God eftermiddag..................här snöar det för fullt undrar när vi ska få vår, vintern är väl inte slut än det kan ju hålla på in i mars om man har otur. Har tillbringat de senaste dagarna åt pyssel, håller på att göra ägg i papper mage. Det tar sin tid för det ska på ett antal lager med papper innan man blir nöjd med formen på dom. Men nu tycker jag att dom duger lite veck här och där gör inget......bara charmigt. Nu ska de ligga på tork ett bra tag innan jag får gå på dem med färg och lite dekoration. Det som är roligast ska man alltid få vänta på. Tänkte visa bild på mina ägg omålade dock men rätt charmiga utan färg också tycker jag.





Här är äggen som jag pysslat med i fler dagar nu...............resultatet blev det här. Rätt charmiga om ni frågar mig. Nu ska jag inte sitta här å hänga......dags för middag. Kram, Lena

måndag 4 februari 2013

Morgonfika i köket.............


God morgon............Sitter här och skriver ett inlägg på blogggen med en god kopp kaffe. Kaffeälskare som jag är så är kaffe ett måste för att vakna till liv. Tänk vad helgerna går fort dom flyger fram ny vecka igen. Har kommit in i skapar tagen igen efter en ganska lång torka, tänkte visa lite vad jag gjort i helgen.




        Detta har kommit till i helgen........hattaskar med tryck och tavlor med gamla änglabokmärken i en liten grupp. Det är bra när man har allt hemma då är det lättare att koma igång.


                                  Dexter bus har varit med på ett hörn också, han blir aldrig utanför.......

                                         Kram,Lena.Lämna gärna en kommentar.

lördag 2 februari 2013

Solig Lördagseftermiddag............

Hej............har just ätit middag är mätt så magen står i fyra hörn. Får ta och gå en långpromenad,eller också går jag och tar mig en eftermiddags lur. Står i valet och kvalet vilket jag ska göra, lutar nog en lur i sängen.så trött..... var det sömnmedel i maten mån tro. Har i alla fall fotat här på förmiddagen en solig sådan. Man blir glad av det här vädret kanske våren är här snart får vi hoppas. Här kommer lite bilder.





Här kommer några av bilderna som jag tog nu förmiddagen......från vårt sovrum. Kram, Lena

fredag 1 februari 2013

Storstädning på gång...........

God efter middag.........Då har man gjort lite helgfint här hemma. Det behövdes efter detta slaskväder som varit nu i ett par dagar. Har man hund så drars det ju in en massa utifrån, Känns som man har en hel sandlåda i hallen. Nu när man städat färdigt så känns det så luftigt och rent här hemma, till nästa gång.... ha ha. Nä, nu är det bäst jag tar ett var med doggen, kan inte sitta här å dega mera nu.



































E n bild från min byrå i hallen......och mitt gamla skrivbord som står i vardagsrummet. Kram, Lena